keskiviikko 29. joulukuuta 2010

SALE!

Heissan!

Tän ja eilisen päivän oon kuluttanut pitkälti aleissa shoppailemiseen, vaikka paljoo ei oo mukaan lähtenytkään. Mutta tulipahan käytyä Ideapark ja Tampereen kaupoista valtaosa läpi!

Tällasta tarttu mukaan:

Itelleni ostin topin ja kengät, ja äidille ton CD:n ku se siitä niin paljon tykkää. :)

Sitten, kun satun olemaan tämmönen astetta spontaanimpi ja hetken päähän pistoista asioita toteuttava ihminen, niin tää tuli tosiaan taas eilen Ideaparkin reissulla ilmi...

Ja tässä tulos:
Siinä se nyt komeilee keskellä nassua - mamin uusi rakkausvauveliini!

Tosiaan, käveltiin siinä Saaran kanssa Ideaparkin käytävällä yhtä kauppaa etsien, kun Sini päättää huomata oikeella puolellaan Tatuointi&Lävistys -liikkeen. Seuraavassa hetkessä mä jo istun tuolissa pihdit kiinni huulessani ja Saara hokee mun vieressäni että "OIKEESTI OOTKO SÄÄ HULLU?!?!?!" Noh, taidan mä vähän olla. :D Ainakin näin jälkeenpäin ajateltuna! Ei meinaan ilman kipua ja särkyä siitä hommasta selvitty.
Tällä hetkellä koneen ääressä istuu neiti, jonka ylähuuli on melkeen 2x alahuulen kokonen, ja särky on aika kammottava. Mutta kyllä se tästä helpottaa! Tuli taas kerran todistettua sekin fakta, että kauneudesta pitää kärsiä! :D

Mutta meikäneiti tästä häipyykin - yöunet alkaa kutsumaan!

Huomenna sitten Jokke tulee tänne ja pääsen näkemään sitä piiiitkästä aikaa, joten voi olla hieman hiljasta täällä blogin puolella. Saan viettää aikaa herran kanssa kokonaisen viikon ajan - joten siitä pitää ottaa kaikki irti! :)

Tuun kylläkin tässä lähipäivinä tekemään sen lupaamani Joulu-postauksen, ja voisin siinä samalla esitellä kaikki saadut lahjatkin! :)

Palaillaan!:)

4 kommenttia:

  1. Ooh, kengätkengätkengät! AIVAN IHANAT! <3 T:Wini

    VastaaPoista
  2. Wini: Kiiiiitos! Mäkin tykkäään! =D

    VastaaPoista
  3. VAU! tuo sopii tosi ihanasti sinulle tuo pieni suloinen koru ♥

    VastaaPoista