torstai 4. marraskuuta 2010

Today

Heipparallaa!

Tänään tosiaan oli taas työpäivä, aamuvuoro taas tuttuun tapaan klo: 07.00-14.00, johon alkaa jo melkeen tottua :D Pikkuhiljaa pikkuhiljaa. Ja tänään mä jopa jaksoin töiden lisäks tehdä jotain muutakin!
 Tämän näkösenä lähdin töitten jälkeen isiukkoa kattomaan ja kaupungille pyörimään Saran kanssa.
• Toppi - GT
• Raitapaita - H&M
• Farkut - H&M
• Saappaat - Spirit Store
• Tutut asusteet + apina omasta kotoa :D

Kaupungilta tarttu sitten mukaan tollanen punanen hiusväri, joka ei kyllä paljoa tulosta tuottanut tähän melkeen mustaan tukkaan :D, ja sitten puuteri johon sain tollasen pussukan kaupan päälle.
Meinas sieltä lähtee laukkuun paljon muutakin, mutta hillitsin itteni ja päätin säästää vähän rahaa. Katon sitten ens viikolla uusiks jos sitten rahatilanne antaa vähän periksi :)
Nappailin tossa ajankuluks vielä itestani parit kuvat, yritin käyttää tätä huimaa luovuuttani mikä mulle on suotu (joka on ihan nollassa). Ja nää kuvat oli siis otettu ennen tukan värjäystä.

Tässä illalla toi ihana Saara-neitikin tuli käväsemään, joten on ollut kyllä ohjelmaa kerrakseen tälle päivälle - ainakin verrattuna muihin tän viikon päiviin, joina oon lähinnä nukkunu ja ollu töissä. Ei oo hirveesti voimat antaneet enempää periksi, mutta huomenna mulla kun on vasta iltavuoro, niin tänään jakso olla vähän aktiivisempi. :) 

Mutta joo, mää tästä katoan soittelemaan tolle miekkoselleni ja pikkuhiljaa nukkumaan, kyllä tässä jo aikamoinen väsymys rupee painamaan päälle.

See yoouuuuuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti