lauantai 7. elokuuta 2010

IKEA

Heissansaa!

Tänään me herättiin Joken kanssa jo puoli kymmeneltä, ja mulla on nyt sen verran energinen olo että oli pakko tulla kirjottelemaan jotain, vaikka ei mulla varsinaisesti mitään asiaa ookaan. :D


Mutta, me käytiin Joken kanssa toissapäivänä Tampereen Ikeassa, hakemassa pakasterasioita. Ja me ei oltais ikinä löydetty niitä sieltä ilman sitä "Olet tässä" karttaa. Oli muuten tosi sokkeloinen paikka!
Me ei oltu kumpikaan koskaan käyty siellä koskaan aiemmin, eikä myöskään tietty, että siellä on tietty "reitti", jota pitkin on tarkotus kiertää koko paikka.
Noh, me sitten lähdettiin suoraan alakertaan sinne kauppaosuuteen, ja kuljettiin ns. "väärään" suuntaan kokoajan. Ja vasta kun me oltiin kierretty koko alakerta, mä tajusin, että sinne olis päässy myös yläkerran huonekalu esittelyn kautta, jossa mä olisin myös halunnu käydä. Me ei kuitenkaan sitten jaksettu niiden sokkeloiden jälkeen enää mennä sinne yläkertaan ja tulla samaa reittiä taas takasin. :D
Varsinkaan, kun me jonotettiin ensin väärälle kassalle varmaan vartti ja kun oltiin jo siinä vaiheessa, että purkit oli kassahihnalla, niin tää mies hihkasee kassan takaa että "Tämä on pelkkä korttikassa", ja eikun uudestaan jonottamaan toiselle kassalle, missä pysty maksamaan myös käteisellä. Ja maksamisen jälkeen n. 3 minuuttia aikaa juosta bussiin, johon me onneks sitten kerittiin.
Ei jääny kyllä hirveesti mitään käteen Ikeasta. Ehkä joskus sitten paremmalla aikaa. :D

Ja nyt kun luin tän tekstin ite, niin tästä ei kyllä varmaan kukaan tajua hölkäsenpöläystä, mutta koittakaa kestää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti