maanantai 16. elokuuta 2010

Katu On Punk 2010

Heippa!

Tosiaan, oltiin Joken kanssa lauantaina Helsingissä, Katu On Punk:issa. Mua itseasiassa vähän pelottaa tän postauksen tekeminen, koska tää varmasti herättää ihmisissä paljon mielipiteitä.
Kuitenkin, minä ja Jokke tykätään hirveesti käydä tällasissa tapahtumissa. Monilla on kadunvaltauksista hirveen "vääristynyt" kuva, ja monet olettaa, että niissä käyvät ihmiset eivät ole ns. "kunnon ihmisiä". Mikä on sinänsä hirveen sääli.
 
 Todellisuudessa, tällaset tapahtumat on yleensä hirveen rentoja ja rauhallisia. Niissä kuullaan livenä hyvää musiikkia, ja siellä on tosi hyvä fiilis aina, kun on paljon samanlaisia/samanhenkisiä ihmisiä ympärillä. Sillon voi aina olla ihan rauhassa, ja tuntee olonsa hyväksytyks, kun kaikki on hirveen persoonallisia ja ajatukset kohtaa hirveen hyvin näiden ihmisten kesken. Jokkekin voi suoraan sanottuna kerrankin olla pelkäämättä, että joku tulee vetämään turpaan sen takia, miltä se näyttää. Ei olis ensimmäinen kerta.
 Nää kuvat joiden tuolla oikeessa alareunassa lukee "narrri", on otettu ton ihanaisen sinitukkasen neidin kameralla :)
 Lauantainakin tutustuttiin taas ainakin viiteen uuteen ihmiseen, tais olla enemmänkin. Se tuo aina hirveesti lisää itsevarmuutta, kun joku muukin ajattelee asioista samalla tavalla. Ja muutenkin, on aina ihanaa tutustua uusiin, mahtaviin ihmisiin! :) Ja mitä tulee roskaamiseen, me kerättiin kaikki roskat pois kadulta, mitkä suinkin oli mahdollista kerätä. Ärsyttää kun ihmiset vetoo siihen, että näissä tapahtumissa roskataan, vaikka esim. jonkun keikalle jonottamisen yhteydessä kertyy varmasti enemmän roskia maahan kun näissä tapahtumissa.
Mä rakastan näiden tapahtumien yhteishenkee! Se on oikeesti ehkä mahtavinta maailmassa!

Ihanaa, kun sai vähän purkaa mielipiteitään tänne. :) Vähän uusia puolia mustakin välillä.
Tää olikin oikeen kunnon kuvarysäys! :D Mutta, ainakaan ei voi sanoo, ettei oo tarpeeks kuvia!
Ja musta on ihan kiva että on kerrankin oikeesti paljon kuvia postauksessa.

Mutta, nyt taidan painua pehkuihin, joten huomiseen!

4 kommenttia:

  1. oi hieno postaus :)
    Noista kuvista välittyy ihanasti tuo tunnelma!

    VastaaPoista
  2. homekorva: Kiiitos! :) Joo, niin munkin mielestä! Siks halusinkin laittaa niitä niin paljon!

    VastaaPoista
  3. bongasin sutkin täältä blogimaailmasta jee :----D pitääpä vähä tutustua tähän ~
    m

    VastaaPoista
  4. meri: Jeee! =D Joo tutustu ihmeessä! ^^

    VastaaPoista