maanantai 2. elokuuta 2010

Powerpark

Powerpark on nyt nähty ja koettu! Täytyy myöntää että mainosten pohjalta odotin tolta paikalta kyllä vähän enemmän, mutta sateesta ja kylmästä ja kaikesta muusta huolimatta en olis kyllä jättänyt väliinkään! Hauskaa oli ja seura oli hyvää. :)
Lähdettiin siis meidän rappulaisten kanssa tonne reissuun, oltiin vuokrattu sellanen minibussi jolla sitten mentiin ja tultiin takasin.
Vaikka kaikissa vehkeissä ja vempaimissa ei kerittykään käymään, niin luulen silti että kaikki hurjimmat käytiin läpi. Kyllä siellä pää vähän pyörälle meni kun en oo kahteen vuoteen käynyt missään huvipuistossa. :D


Saan jälleen kerran taas todeta, että toi mies ei kyllä osaa olla kuvissa nätisti!

Toi Megadrop oli kyllä kaikista laitteista kamalin, vaikka luulin että Booster olis ollut. Ja mentiin siihen vielä ensimmäisenä! Myöhemmin kun Anu ja Nea vei mun siskon Lauran (keskimmäinen) tohon vekottimeen, niin ite jäin ihan suosiolla pois ja otin kuvia. Oli siskon ilmekin kuulemma ihan näkemisen arvonen ennenku toi lähti sieltä ylhäältä vapaa-pudotuksella alas. :D

Toi jätskituutti oli ihana! Oli pakko kuvata se!


Tykkäsin kyllä siitä, kun ton huvipuiston rakennukset oli tehty niin, että koko paikka näytti vähän kun pieneltä kaupungilta.





Sellanen reissu oli se!

Nyt taidan mennä tästä siivoomaan ja päästää äidin koneelle kun sen omassa ei toimi netti ja mun täytyy muutenkin siivota kaikki paperit laatikoista ennen koulun alkua ja saada kaikki koulurästit tehtyä. Vaatekaappikin kaipais ehkä pienen siivouksen.

Yritän taas huomenna ehtiä kirjotteleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti