tiistai 3. elokuuta 2010

Surprise!

Iltaa ihmiset! Me pidettiin tänään meidän Anstille yllätyssynttärit. Se tuli treeneistä ja me oltiin niiden keittiössä piilossa. Se kävi suihkussa ja tuli sitten keittiöön ja sitten me "toivotettiin se tervetulleeks". :D Oli siellä keittiössä kyllä pokan pitämistä, ku kokoajan joku kolautti vahingossa kätensä tms. johonkin, tai päästi kurkustaan oudon äänen sun muuta ihmeellistä.

Jokkekin tuli taas tänään, ja me tehtiin Anstille yhessä suklaa-banaanikakku, jossa oli päällä paaaljon kermavaahtoo, ranskanpastilleja ja nonparelleja. Ja ihan hieno ja hyvänmakunen siitä tuliki. Pojat ainakin tykkäs kovasti! Harmi vaan etten tajunnu (taaskaan) ottaa siitä kuvaa.

NIIN JA, meidän ihanat poijatkin, Timo ja Pete palas tänään Skotlannista takasin! Vitsi miten viikossa voikin tulla kova ikävä!

Saarakin kävi tässä aamupäivällä pistäytymässä ja nytkin pitäs vielä jaksaa lähtee pihalle kattoon noita toisia ihania vaikka väsymys painaakin jo päälle.

Voisko enempää nähdä läheisiään samana päivänä? Ei voi kyllä tästä päivästä valittaa, niin monta ihanaa ihmistä saman päivän aikana!

Muistakaa ihmiset arvostaa ystäviänne. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti